Suport bicicleta auto haion Peruzzo Treviso 30

Suport bicicleta auto haion Peruzzo Treviso 30

Disponibil: Momentan nu este in stoc

Cod: 4086

Scrie parerea ta despre acest produs

Stoc epuizat

Suport bicicleta auto haion Peruzzo Treviso 30

Descriere:
Suportul bicicleta auto Peruzzo Treviso 30 pentru 3 biciclete din otel (diametru 30mm) este compatibil cu majoritatea masinilor sedan, berline dar si hatchback sau break. Suportul de biciclete Peruzzo Treviso se ataseaza perfect de spatele masinii fixand bicicletele la inaltime. Avantajul suportului Peruzzo Treviso este ajustarea acestuia pentru cele mai multe tipuri de autoturisme. Totusi recomandam verificarea in prealabil a ghidului de compatibilitate Peruzzo, deoarece acesta nu este un suport bicicleta universal.

Prinderea suportului de biciclete se face in 6 chingi din material textil de mare rezistenta. Se monteaza in cateva minute si este 100% ajustabil. Toate partile suportului de bicicleta Peruzzo Treviso ce intra in contact cu masina sunt protejate de un invelis din cauciuc.

Accesorii suport bicicleta Peruzzo Treviso (optionale):
-Adaptor pentru montarea placutei de inmatriculare cu stopuri si semnalizator (Art.394, se conecteaza la priza carligului de tractare). Este necesar pentru masinile cu luminile spate fixate in partea superioara.
-Pentru bicicletele cu cadru de dama sau mountainbike cu dubla suspensie este necesar adaptorul pentru cadru Peruzzo (Art.395)

NOU! Citeste pe blog: Peruzzo Treviso perfect pentru sedan dar si hatchback

Informatii tehnice

Garantie

3 ani

Model

Treviso 30 380

Pareri

Inca nu sunt pareri despre acest produs.

Esti primul care poate sa scrie parerea despre “Suport bicicleta auto haion Peruzzo Treviso 30”

Sus