Site-ul www.calucuroti.ro este proprietatea exclusiva a promoterul legal SIA Adventures SRLD.

FOLOSIREA SITE-ULUI WWW.CALUCUROTI.RO IMPLICA ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR DETALIATE MAI JOS. IN CAZUL NEACCEPTARII ACESTOR CONDITII, SUNTETI RUGAT SA NU ACCESATI SITE-UL.

Promotorul Legal isi rezerva dreptul unilateral de a modifica, adauga sau elimina sectiuni ale Termenilor si Conditiilor de Utilizare, la orice moment, fara preavizare, simpla actualizare a Termenilor de Utilizare pe Site fiind singura modalitate de informare a utilizatorilor. Verificarea periodica a Termenilor de Utilizare cade in sarcina utilizatorului, iar folosirea Site-ului dupa modificarea si actualizarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare pe Site, reprezinta acceptul utilizatorului in privinta modificarilor aduse. Respectarea acestor termeni va ofera dreptul limitat, ne-exclusiv si netransferabil de a accesa si folosi Site-ul in interes personal.

Recomandam tuturor utilizatorilor sa verifice Termenii de Utilizare cel putin o data pe luna pentru a fi la curent cu orice modificari.

Drepturi de autor (Copyright)

Intregul continut al acestui Site (texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi etc.) este proprietatea Promotorului Legal si a partenerilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si a altor legi privind dreptul de proprietate intelectuala. Elementele de continut, nu pot fi reproduse decat cu acordul expres al Promotorului Legal si cu mentiunea exacta a sursei de informare (de exemplu: www.calucuroti.ro).

Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a Promotorului Legal si este protejata de aceleasi legi. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Continut

Promotorul legal al si rezerva dreptul de a modifica informatiile si aplicatiile pe care le ofera pe acest Site, oricand si fara anuntarea prealabila a utilizatorilor.
Descrierile produselor si fotografiiile au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de acestea in ciuda eforturilor noastre de a elimina orice diferente.

Poitica de preturi

Preturile sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si includ TVA – este precizat. Preturile sunt cele afisate la data comandarii produselor, indiferent de eventualele modificari ulterioare ale acestora. Termenii si conditiile referitoare la eventuale campanii promotionale desfasurate de SIA Adventures SRLD se supun reglementarilor stabilite in parte pentru fiecare campanie de catre noi in conformitate cu legislatia in vigoare.

Link-uri catre alte site-uri

Link-urile catre alte site-uri sunt pur orientative si nu incumba cu nimic responsabilitea noastra privind informatiile publicate pe respectivele site-uri sau disponibilitatea lor. Urmarirea unui link nu genereaza o pagina de notificare si veti fi purtat direct catre site-ul respectiv.

Comentarii si pareri publicate de utilizatori

Nu ne asumam nicio responsabilitate pentru comentariile si parerile publicate de dumneavoastra pe site si ne rezervam dreptul de a inlatura comentariile individuale sau polemicile pe care le consideram ca aducand prejudicii de orice natura unor persoane sau institutii sau ca fiind neproductive si in opozitie cu scopurile declarate ale acestui Site.

Alte clauze

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, sau alte forme ce contravin scopului declarat al site-ului, vor fi pedepsite conform legii.

www.calucuroti.ro si SIA Adventures SRLD nu vor fi facute responsabile si nici nu garanteaza in vreun fel functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului. Nu ne facem raspunzatori si declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparutea din cauza mediului de transport de date sau stocare.(internet, server, etc.)

Promotorul legal isi declina raspunderea pentru orice pierderi suferite de utilizator ca urmare a folosirii Site-ului, fie ele directe sau indirecte, inclusiv castiguri potentiale nematerializate.

Sus